Kulturni centar Opovo: NA REPERTOARU HIT KOMEDIJA „POMAHNITALI“

image_pdfimage_print

NA REPERTOARU HIT KOMEDIJA „POMAHNITALI“

Opovo, 1. april 2019;

U petak 5. aprila na sceni Kulturnog centra Opovo nova pozorišna predstava. Na programu je hit komedija „Pomahnitali“, u kojoj glavne role imaju prvak Narodnog pozorišta u Beogradu Miloš Đorđević i poznata pozorišna glumica Tatjana Kecman, koju šira publika zna iz popularne TV serije „Ubice moga oca“.

Miloš Đorđević je već nastupao u Opovu, preciznije početkom oktobra prošle godine sa predstavom „Udaj se muški“ kada je oduševio publiku i pobrao ogromne aplauze.

Ulaznice po ceni od 400 dinara mogu se kupiti u kancelariji biblioteke u Opovu i biletarnici Kulturnog centra.

Predstava posvećena žrtvama selfi kulture i ostalih oblika virtuelnih vrednosti. Bavi se ljudima, koji su postali opsednuti formom, statusnim simbolima, brendovima. Na toj apsurdnoj i sumanutoj trci , koja za cilj ima uspeh (ma šta to značilo!) oni potpuno gube kompas. U svakoj od scena protagonisti završe sa nervnim slomom zbog nekih sitnih trivijalnih problema koji im remete “savršenu” formu. Dane okončavaju tako što,umorni od borbe gužve, svađa, sa osećanjem nezadovoljstva i izopštenosti, za utehu okače selfi na kome sve blista baš kako treba, savršeno !