Poljoprivredna tribina u Opovu: PREDUZETNICE U AGROBIZNISU

20/05/2014

PREDUZETNICE U AGROBIZNISU
29828 29829 29831Opovo, 19. maj 2014;
Najavljena tribina – radionica „Preduzetnice u agrobiznisu – žensko lice agrobiznisa“, druga radionica po redu u Srbiji održana je i pored svih neprijatnih okolnosti u kojima smo svi zajedno od kako je proglašeno vanredno stanje. Od najavljenih sedam predavača samo predstavnik Ministarstva poljoprivrede nije pristigao. Predavači su svoje teme temeljno obradili i prezentovali ih  učesnicima tribine u skraćenoj, lako razumljivoj, pristupačnoj formi te je efekat bio potpun.
Gospođice, gospođe nosioci i članovi registrovanih poljoprivrednih gazdinstava koje su bile pozvane od strane organizatora ocenile su tribinu kao vrlo korisnu i preporučile se da budu pozvane u svim sličnim prilikama. Ne krijući, prijatno su bili iznenađeni i predavači organizacijomi samom opštinom Opovo. Razmenjene su vizit karte, uspostavljeni kontakti što je i bila svrha tribine – radionice.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije