Novogodišnja predstava u Kulturnom centru Opovo: PREKO 200 PAKETIĆA ZA KLINCE I KLINCEZE (VIDEO)

29/12/2018

PREKO 200 PAKETIĆA ZA KLINCE I KLINCEZE (VIDEO)

Opovo, 29. decembar 2018;

Treću godinu za redom lokalna samouprava i Kulturni centar Opovo organizuju novogodišnju predstavu za decu i podelu paketića.

I ovog puta bukvalno krcata sala Kulturnog centra, a predstavu „Najluđa noć u pozorištu“ izveli su stari znanci opovačke najmlađe publike Dečije pozorište „Čarapa“ iz Beograda. Na bini je do sada bila najzahtevnija scenografija, kao i najveći broj uloga, odnosno glumaca, koje smo mogli videti na sceni. Zanimljiva predstava u simbiozi glumačkog i lutkarskog pozorišta, a sve ispraćeno uz pesmu i ples.

Orilo se u sali navijanje, cičanje i pevanje tokom predstave, a onda je na kraju usledilo oduševljenje kad se pojavio Deda Mraz i najavio poklon paketiće, koje je za oko 200 prisutne dece podelio predsednik opštine dr Zoran Tasić uz asistenciju direktorke Kulturnog centra Opovo Katarine Nikolić Ralić.

Paketiće je kao i ranijih godina obezbedila lokalna samouprava, a Tasić je pored novogodišnje čestitke građanima naše opštine, najavio i podelu paketića po mesnim zajednicama za decu iz socijalno ugroženih porodica.

– Izuzetno je velika čast i zadovoljstvo imati priliku da budete deo jedne ovakve predstave. Prvo što imate priliku da vidite jako puno dece na jednom mestu, a bilo je preko 200 dece zajedno sa roditeljima, a sala je bila prepuna. Kada se bavite poslom kojim se ja bavim veće satisfakcije od ove nema kada vidite tu decu, ta nasmejana i razdragana lica i koliko im je važna ta predstava, Deda Mraz i taj simboličan poklon u vidu novogodišnjeg paketića koje svake godine dodeljuje i što će naravno nastaviti. Ove godine smo obezbedili preko 350 poklon paketića, danas smo podelili nešto preko 200, a ostatak će se podeliti preko Centra za socijalni rad i mesnih zajednica gde će naši funkcioneri obići sva socijalno ugrožena domaćinstva i toj deci koja nemaju mogućnost uručiti novogodišnji paketić – najavio je predsednik opštine i čestitao svim građanima naše opštine novogodišnje praznike – Svim našim sugrađanima želim u novoj godini puno zdravlja, sreće i radosti, da nam 2019. godina bude godina zajedništva i da bude bolja od 2018. za koju moram reći da je za lokalnu samoupravu bila izuzetno uspešna, a očekujem da će takva biti i naredna.

Sa ovom predstavom završena je ovogodišnja pozorišna i koncertna sezona, a nakon kratke zimske pauze slede novi događaji na sceni Kulturnog centra Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije