Kulturnoi centar Opovo: U PONEDELJAK PREDSTAVA „KAO DA SAM TE SANJAO“

25/11/2018

U PONEDELJAK PREDSTAVA „KAO DA SAM TE SANJAO“
Opovo, 25. novembar 2018;
U ponedeljak 26. novembra na sceni Kulturnog centra Opovo biće izvedena predstava „Kao da sam te sanjao“, koja predstavlja spoj poezije i muzike. Protagonisti Vladan Savić i Kristina Savić, govore najlepše stihove srpskih i svetskih pesnika, ali i uživo pevaju najlepše komponovanu poeziju, uz klavirsku pratnju maestra Uroša Rankovića.

Inače, Vladana i Kristinu Savić naša publika je već imala prilike da gleda u kabare predstavi „Brak ustvari ljubav“, koja je izvedena 8. marta ove godine u Kulturnom centru Opovo. U pitanju su glumci „Pozorišta na Terazijama“, poznati po ulogama u brojnim predstavama i mjuziklima.

Ulaznice se mogu kupiti u kancelariji Opštinske narodne biblioteke i biletarnici Kulturnog centra Opovo. Cena ulaznice je 300 dinara, a početak predstave u 20:00 časova.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Književni susret sa Danijelom Jovanovićem

ONB Opovo: Književni susret sa Danijelom Jovanovićem

Književni susret sa Danijelom Jovanovićem OPOVO, 28. mart 2024 – U prostorijama Opštinske narodne biblioteke u Opovu održan je književni susret i promocija književnog opusa pisca Danijela Jovanovića. Danijel Jovanović je diplomirani profesor španskog jezika i...

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

najnovije

najčitanije