Sportski vikend: NEDELJA U ZNAKU DERBIJA U OPOVU

09/05/2014

u SPORT

NEDELJA U ZNAKU DERBIJA U OPOVU

Opovo, 09. maj 2014;

Kao  i prethodnog vikenda košarkaši će nastupati u subotu a fudbaleri u nedelju. Za našu publiku na programu je košarka u Opovu u subotu, dok će se fudbal igrati u nedelju u Sakulama, Barandi, Sefkerinu i Opovu.

KOŠARKA – LRL GKS PANČRVO: Opovčani dočekuju ekipu Mladosti iz Uljme, dok će Sakuljani gostovati u Kovačici protiv ekipe Presinga.

Opovo, 10.05.2014; 17:30h: Opovo 99 – Mladost (Uljma)

Kovačica, 10.05.2014; 17:00h: Presing – Borac (Sakule)

FUDBAL – VOJVOĐANSKA LIGA ISTOK: Borac je prošlog vikenda demolirao OFK Kikindu i sigurno je da njihovi navijači očekuju pobedu i u ovom kolu. Borac dočekuje poslednjeplasiranu ekipu Bilećanina, koja hvata poslednji voz za opstanak, zbog čega sakuljani moraju u meč uči maksimalno skoncentrisani i motivisani. Sa nova tri boda Borac teoretski može skočiti na tabeli i za dve pozicije.

Sakule, 11.05.2014; 16:30h: Borac – Bilećanin (Sečanj)

FUDBAL – PRVA JUŽNOBANATSKA LIGA: Radnički dočekuje pančevački Železničar. Pančevci su na drugoj poziciji i imaju šest bodova više od Baranđana. Nije zahvalno prognozirati bilo šta u vezi ovog meča. Radnički je očigledno u silaznoj formi, mada je više u pitanju psihološki pad ekipe. Očiglednoi da se ekipa još uvek nije oporavila od onog neverovatnog poraza od Poleta kada su u poslednjem minutu primili dva gola i izgubili meč na svom terenu.

Tempo je domaćin Partizanu iz Gaja, koji ove sezone igra solidno i nalazi se u gornjem delu tabele. Međutim, i Sefkerinci su popravili igru i pre svega pristup, tako da je realno da se nadamo da će Tempo i ovog vikenda ostvariti dobar rezultat.

Baranda, 11.05.2014; 17:30h: Radnički – Železničar (Pančevo)

Sefkerin, 11.05.2014; 17:30h: Tempo – Partizan (Gaj)

FUDBAL – DRUGA JUŽNOBANATSKA LIGA ZAPAD SEVER: Kada je reč o fudbalu nedelja je svakako u znaku opovačkog Omladinca, koji će odmeriti snage sa Jedinstvom iz Kačareva. Mada nakon ove utakmice ima da se odigra još dva kola, ovaj meč će odlučiti drugoplasiranu ekipu koja će ići u baraž. Ceo klub je u pozitivnoj „groznici“ i svi sa nestrpljenjem čekaju nedelju. Psihološki pritisak je ogroman ali fudbaleri Omladinca su protiv Mladosti u Pančevu pokazali da mogu da se izbore sa pritiscima i imperativom pobede. Klub očekuje veliku podršku navijača, a trener Šojić najavljuje žestoku borbu za svaki pedalj terena. Kapiten Grčak očekuje tešku utakmicu ali i sigurno pobedu njegovog tima.

Opovo, 11.05.2014; 17:30h: Omladinac – Jedinstvo Stević (Kačarevo)

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije