Fudbal – Druga južnobanatska liga zapad / 3. kolo: NAŠI PREDSTAVNICI BEZ BODOVA U OVOM KOLU

17/09/2018

u SPORT

NAŠI PREDSTAVNICI BEZ BODOVA U OVOM KOLU
Opovo, 16. septembar 2018;
Porazi Tempa u Sefkerinu i Omladinca u Uzdinu bilans su trećeg kola naših predstavnika u Drugoj južnobanatskoj ligi zapad – grupa sever.

TEMPO (Sefkerin) – GLOGONJ 1:2 (1:2); Ređaju se porazi Tempa. Prosto je neshvatljivo kako Sefkerinci primaju golove. Gotovo uvek iz greške Tempovih igrača, a ne iz izrađene akcije protivnika. Igrao se 8. minut utakmice kada je dosuđen slobodan udarac za Glogonj. Ubačenu loptu iz šesnaesterca niko nije izbacio dalje u polje, ona se odbija do igrača Glogonja Krstića, koji sa 20 metara pogađa desni donji ugao pokrivenog golmana Vickova.

Od tog trenutka Tempo ima inicijativu i ona je urodila plodom u 40. munutu. Fudbalera Glogonja lopta pogađa u ruku i sudija opravdano dosuđuje penal. Marko Ilkić šutira ali golman Glogonja brani, a na odbijenu loptu natrčava Ivan Milićev i “zakucava” u mrežu ali tek iz drugog pokušaja. I kada se mislilo da će se tako završiti prvo poluvreme opet je usledila greška igrača na sredini terena, kao i štopera Tempa Salaškog, koji je nije uspeo da napravi ofsajd zamku. Igrač Glogonja Veselinović je bio brži sa loptom i plasirao je u gol pored nemoćnog Vickova. U drugom poluvremenu gosti su uspeli da se odbrane i odnesu sva tri boda.

TEMPO: Vickov, Arsić, Ilkić, Salaški, Stoševski, Dačić, Živković, Todorovski, Nećakov, Radenković, Milićev. Igrali su jos: Živkov, Jovanov. (S.S.)

UNIREA (Uzdin) – OMLADINAC (Opovo) 4:3 (3:1); Kasno su se probudili fudbaleri Omladinca u susretu sa Unireom, a jedan od razloga ovakvom rezultatu je i podatak da je trener za ovaj meč imao na raspolaganju samo 11 igrača.

Već u prvom poluvremenu palo je četiri pogotka. Domaćin je poveo sa 2:0 da bi Opovčani smanjili rezultat preko Milana Jovanova. Međutim, do kraja poluvremena Uzdinci postižu još jedan pogodak i na odmor odlaze sa dva gola prednosti.

U nastavku meča još jedan pogodak za domaćina, a nakon toga bude se fudbaleri Omladinca i sa dva pogotka Milana Milankova ponovo dolaze na gol zaostatka. Međutim, više nije bilo vremena tako da je rezultat ostao nepromenjen (Č.V.)

REZULTATI 3. kola: Tempo – Glogonj 1:2; Unirea – Omladinac 4:3; Pobeda – Slavia 1:2; Vojlovica 2018 – Mundial 0:4; Polet (slobodan).

TABELA: 1. Slavia (9); 2. Unirea (6); 3. Mundial (6); 4. Polet (6); 5. Omladinac (3); 6. Glogonj (3); 7. Pobeda (1); 8. Vojlovica 2018 (1); 9. Tempo (0).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“

Fudbal: Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“

Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“ OPOVO, 4. maj 2024 – Fudbaleri Omladinca nastavljaju sa „rafalnom paljbom“ po protivničkim golmanima. U 17. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je dočekao Borac iz Pločice i zabeležio novu ubedljivu...

Sportski vikend: Fudbal u Sefkerinu i Sakulama

Sportski vikend: Fudbal u Sefkerinu i Sakulama

Fudbal u Sefkerinu i Sakulama   OPOVO, 4. maj 2024 – U nedelju nastupaju tri naša fudbalska kluba. Baranđani gostuju u Glogonju, Sefkerinci dočekuju Jugoslaviju iz Jabuke, dok su Sakuljani domaćini pančevačkom Voji Gačiću. Opovčani su meč 17. kola opštinske lige...

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

najnovije

najčitanije