Dva velika bioskopska hita: NEVIĐENI 2 I SVET IZ DOBA JURE

27/06/2018

NEVIĐENI 2 I SVET IZ DOBA JURE
Opovo, 27. jun 2018;
U sredu 4. jula od 18:00 i 20:00 časova na programu Kulturnog centra Opovo projekcije dva velika biskopska hita: NEVIĐENI (2) i SVET IZ DOBA JURE – UNIŠTENO KRALJEVSTVO. Obe projekcije su u 3D tehnici, a ulaznice po ceni od 250 dinara mogu se kupiti SVAKOG RADNOG DANA U KANCELARIJI OPŠTINSKE NARODNE BIBLIOTEKE U OPOVU.

NEVIĐENI 2 (The Incredibles 2): Animirani 3D dečiji film i još jedan veliki hit iz Diznijeve produkcije.

Naši neviđeno sjajni junaci pokušavaju da vode miran i “normalan” porodični život. Što je gotovo nemoguće kada poseduju takve moći. Njihova misija će uskoro izaći na videlo: stigao je novi zločinac koji preti sve da uništi. Prvi deo animirane priče o avanturama ove nesvakidašnje porodice bio je 2004. godine. Taj film je zaradio više od 633 miliona dolara širom sveta. Reditelj Bred Bird režirao je i Neviđeni, kao i Oskarom nagrađeni animirani film Mućkalica (Ratatouille). Film je sinhronizovan i traje 125 minuta.

SVET IZ DOBA JURE – UNIŠTENO KRALJEVSTVO (Jurrasic World: Fallen Kingdom): Peti nastavak čuvene Spilbergove franšize. Prošlo je četiri godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svet iz doba jure. Ljudi su napustili Isla Nublar, dok se preživeli dinosaurusi bore za opstanak.

Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven (Kris Prat) i Kler (Brajs Dalas Hauard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zaveru koja može da ugrozi celu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije. Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan on najuspešnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podseća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku ćemo videti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. Dobrodošli u Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo.

Glumci: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, B.D. Wong; Režija: Juan Antonio Bayona

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila OPOVO, 23. mart 2024 – U Kulturnom centru Opovo, 7. aprila su na programu dve projekcije domaćeg filma „Jorgovani“, od 18:00 i 20:00 časova. Ulaznice po ceni od 400 dinara biće u prodaji na dan projekcije. JORGOVANI: dužina...

najnovije

najčitanije