Danas pozorišna predstava u Kulturnom centru: BRAK U STVARI LJUBAV

08/03/2018

BRAK U STVARI LJUBAV
Opovo, 08. mart 2018;
Povodom obeležavanja 8. marta – Dana žena, ONB Opovo – Kulturni centar, za sve dame i njihove kavaljere, ali naravno, i za sve ljubitelje pozorišta, priređuje pozorišnu predstavu „Brak ustvari ljubav. U pitanju je kabare u izvođenju glumaca Vladana i Kristine Savić, a po tekstu i u režiji Vladana Savića.
Predstava „Brak ustvari ljubav“ je nastala na temelju kabarea „Kako razumeti Srbe“, koji se još uvek, sa uspehom, igra na sceni „Pozorišta na Terazijama“ i do sada je doživeo 120 izvođenja. Ovaj zabavni kabare je obogaćen mnoštvom muzičkih numera, koji su vešto utkani u radnju, pa se na momente može osetiti prava koncertna atmosfera.
– Ovaj kabare se bavi emotivnim uzletima i padovima jednog bračnog para, kome ništa nije teško i nemoguće, jer ih vezuje prava ljubav. U ovim smutnim vremenima, gde se sve više brakova raspada, naš kabare je podrška prirodnoj i lepoj instituciji – braku, kažu o ovoj predstavi autori.
Ulaznice se nalaze u prodaji i mogu se kupiti u prostorijama biblioteke u Opovu i biletarnici Kulturnog centra danas do 12:30 časova, a popodne, uoči predstave od 18:00 časova. Cena ulaznica je 300 dinara.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila OPOVO, 23. mart 2024 – U Kulturnom centru Opovo, 7. aprila su na programu dve projekcije domaćeg filma „Jorgovani“, od 18:00 i 20:00 časova. Ulaznice po ceni od 400 dinara biće u prodaji na dan projekcije. JORGOVANI: dužina...

najnovije

najčitanije