Kulturni centar Opovo: OD DANAS U PRODAJI ULAZNICE ZA KONCERT

20/12/2017

OD DANAS U PRODAJI ULAZNICE ZA KONCERT
Opovo, 20. decembar 2017:
Ulaznice za novogodišnji koncert Miloša Radovića – Veče starogradske i evergrin muzike, od danas su u prodaji. Karte se mogu kupiti svakog radnog dana od 9:00 do 14:00 časova na biletarnici Kulturnog centra Opovo i u prostorijama Opštinske narodne biblioteke Opovo. Svi zainteresovani, koji ne mogu u ovom vremenskom intervalu da dođu do biletarnice, karte mogu telefonski rezervisati pozivom na brojeve telefona (isključivo pre podne do 15:00h) 063 10 68 319 i 063 10 60 340) i iste podići u roku od 48 sati. Ako se karte u ovom roku ne podignu pustiće se ponovo u prodaju. Cena ulaznice je 300 dinara.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kulturni centar Opovo ima zadovoljstvo da najavi koncert eminentnog pevača starogradske i evergrin muzike Miloša Radovića, koji će se održati 28. decembra (četvrtak) sa početkom u 20:00 časova.

Miloš Radović, poznati bariton, operski pevač, profesor solo pevanja, solista RTS-a i Tamburaškog orkestra RTV Vojvodine, održava u Srbiji i širom regiona koncerte evergrin, starogradske, izvorne, napolitanske, grčke, ruske, ciganske i pop muzike.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije