Prikupljanje ambalaže od pesticida: ODZIV SKROMAN, PRIKUPLJENO 380 KILOGRAMA

19/07/2017

ODZIV SKROMAN, PRIKUPLJENO 380 KILOGRAMA
Opovo, 19. jul 2017;
U jučerašnjoj akciji prikupljanja prazne ambalaže od sredstava za zaštitu bilja, koju preko licenciranih operatera sprovode SECPA i Poljoprivredni institut Tamiš Pančevo, na teritoriji Opštine Opovo odazvalo se 39 poljoprivrednika, a prikupljeno je ukupno 380 kilograma.

Odziv je bio minimalan, posebno kada se uzme u obzir podatak da se prošle godine u istoj akciji u našoj opštini odazvao 121 poljoprivrednik.

Nakon predavanja ambalaže donosioci su dobili POTVRDU o predatoj količini. Takve vrste potvrda su obavezujuće u zemljama u okruženju i neophodne su za ostvarivanje prava na programe podsticaja  raspisane od strane Ministarstva poljoprivrede.

Sačuvati praznu ambalažu od pesticida i predati operateru jedini je zakonski ispravan način uklanjanja ambalaže sa poljoprivrednog gazdinstva.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije