Predizborna konvencija Koalicije SPS-PUPS-JS: SOCIJALNA POLITIKA I UVAŽAVANJE INTERESA OBIČNOG ČOVEKA

09/03/2014

SOCIJALNA POLITIKA I UVAŽAVANJE INTERESA OBIČNOG ČOVEKA
Opovo, 09. mart 2014;
Danas je u galeriji “Jovan Popović” održana predizborna konvencija koalicije SPS-PUPS-JS. U scenografiji pripremljenoj za ovu priliku gde su se vijorile stranačke zastave i delio propagandni materijal, koalicija na lokalu  je pokazala dobre  organizacione sposobnosti  kao i članstvo koje je pokrivalo gotovo sve generacije okupljene oko ideje koje dele članice . Oko 150 prisutnih članova i simpatizera pozdravljalo je aplauzima govornike a skup je započet himnom Srbije “ Bože pravde”
Prvi su se prisutnima obratili lokalni čelnici stranaka.
Dobrivoje Janković  je ispred SPS-a istakao činjenicu da su izbori za parlament ove godine prvenstveno raspisani  zbog njih u želji da se smanji ili potpuno marginalizuje SPS-ovo  učešće u vlasti i dalje istakao da ih to neće pokolebati i zaustaviti u izbornoj trci.
– SPS-PUPS-JS  je jedini  koji nešto zaista radi što dokazuje obećanje dato vezano za gasifikaciju Opštine u prethodnoj kampanji. Takođe nas hrabri i činjenica da je 2012. godine SPS brojao 230 članova, a da ih je sada više od 500-.
U nastavku su se prisutnima obratili Milivoje Stegić kandidat PUPS-a za narodnog poslanika i Drago Terzić,  predsednik izbornog štaba PUPS-a na opštinskom nivou,  koji je istakao da je koalicija pravi dokaz spoja iskustva i mladosti , kao i da je vreme da se stvari menjaju , pokažu i  dokažu novi ljudi koji mogu isto i bolje nego što su ovi sada u aktuelnoj vlasti.

Dalje su prisutni mogli da čuju izlaganja Milana Koraća, potpredsednika glavnog odbora PUPS-a, zatim Jelisavete Veljković, članice pokrajinskog odbora PUPS-a  i  Nenada Šaletića potpredsednika pokrajinskog odbora PUPS-a.
Ispred SPS-a obratio se Sebastijan Flora, sekretar okružnog odbora SPS-a.
Glavne teme o kojima su pričali govornici odnosili su se na probleme  običnog čoveka koji su po njihovom mišljenju u poslednje vreme zapostavljeni, kao i na problematiku socijalne pravde za koju se po rečima govornika koalicija okupljena oko SPS-PUPS-JS najviše zalaže, kao i da će se u budućnosti, ako dobije poverenje građana, efekti njihovog programa videti na terenu, uz zajedničku poruku, 16. marta zaokružite broj 2!

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije