Atelje 212 u Opovu: PREDSTAVA „SLAVNA FLORENS“ NA POZORIŠNOJ PREMIJERI

27/05/2017

PREDSTAVA „SLAVNA FLORENS“ NA POZORIŠNOJ PREMIJERI
Opovo, 27. maj 2017;
Bez preterivanja premijeru Ateljea 212 na pozorišnoj sceni „Dragan Bjelogrlić“ Kulturnog centra Opovo možemo okarakterisati kao istorijski kulturni događaj u našoj opštini. Po prvi put građani naše opštine moći će u Opovu da gledaju predstavu jedne velike i renomirane pozorišne kuće.

Pre nekoliko dana Kulturni centar Opovo posetili su scenografi, tonci i rasvetljivači Ateljea 212, kao i operativni direktor Maša Mihailović, kako bi proverili tehničke uslove sale i bine, a rezultat njihove posete je zakazivanje predstave za 5. jun.

Za devet dana ljubitelji pozorišne umetnosti imaće priliku da u Opovu gledaju predstavu „Slavna Florens“ u kojoj igraju Gorica Popović, Tamara Dragičević i Ivan Mihajlović, a kompletna scenografija dolazi iz Ateljea 212.

U ovom trenutku radi se priprema ulaznica za štampanje, i kako saznajemo u prodaji će biti 156 karata za parter i dvadesetak za balkon. Već sada je interesovanje veliko, a kada će i gde ulaznice biti u prodaji znaće se početkom naredne sedmice.
[vsw id=”e5TYhT1vsH0″ source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Književni susret sa Danijelom Jovanovićem

ONB Opovo: Književni susret sa Danijelom Jovanovićem

Književni susret sa Danijelom Jovanovićem OPOVO, 28. mart 2024 – U prostorijama Opštinske narodne biblioteke u Opovu održan je književni susret i promocija književnog opusa pisca Danijela Jovanovića. Danijel Jovanović je diplomirani profesor španskog jezika i...

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

najnovije

najčitanije