Saopštenje opštinskog odbora PUPS Opovo: ODRŽANA REDOVNA SEDNICA

24/03/2017

ODRŽANA REDOVNA SEDNICA
24. mart 2017
Opštinski odbor Partije ujedinjenih penzionera Srbije u Opovu održao je svoju redovnu sednicu 23. Marta 2017. godine, na kojoj su razmatrana pitanja:
Izveštaj o radu za 2016. godinu, Izveštaj o finansijskom poslovanju za 2016. godinu, Program rada za 2017. godinu, Finansijski plan za 2017. godinu, Plan rada Izvršnog odbora Partije i Dogovor o učešću Opštinske organizacije u sprovođenju izbora za Predsednika Republike.

Sednici su prisustvovali svi članovi Opštinskog odbora, a kao gosti sednici su prisustvovali: Vesna Terzin, podpredsednik Pokrajinskog odbora  i Poslanik u Skupštini APV, a u ime koalicionog partnera sednici je prisustvovao Miloš Markov, zamenik Predsednika opštine.

U veoma konstruktivnoj diskusiji Opštinski odbor je usvojio predložena dokumenta, uz konstataciju da je Finansijski plan veoma skroman i da su očekivana sredstva od Centrale veoma skromna i ne pruža mogućnosti da se ostvare planiranie aktivnosti Opštinske organizacije. Zatim je izražena sumnja da opredelelje da samostalno izađeno na izbore. Predsednik Opštinskog odbora je istakao da je Lokalna samouprava svoje aktivnosti maksimalno orijentisala na rešavanja socijalnih problema stanovnika koji su u stanju socijalnih potreba. Od trenutnih novčanih pomoći, obezbeđenja ogreva do stvaranja uslova stanovanja porodicama koje nisu bile u situaciji da samosalno obezbede minimum uslova života. Takođe, istakao je da je OO PUPS još 2009. godine pokrenuo pitanje otvaranja ispostava PIO i Zdravstvenog fonda, što je promenom lokalne vlasti ostvareno posle 7 godina. Istakao je da je saradnja sa koalicionim partnerom i Lokalnom samoupravom veoma korektna i da su stavovi naše Partije  uglavnom uvažavani.

Miloš Markov pozdravljajući rad Opštinskoig odbora je istakao da je saradnja koalicionih partnera na visokom nivou, da su stavovi PUPS-a korektni i da doprinose realizaciji zajedničkih ciljeva.

Vesna Terzin pozdravljajući rad Opštinske organizacije istakla je da pozdravlja opredelelje Opštinskog odbora  da se permanentno mora raditi na jačanju Organizacije. Pozdravila je i činjenicu da od 11 članova Opštinskog odbora 7 članova su žene. Prijatno je iznenađena da je saradnja sa SNS na visokom nivou, što nije slučaj u drugim sredinama.

PREDSEDNIK OO PUPS OPOVO

Milivoje Stegić

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije