Izbori 2014 Marketing: NOVA DEMOKRATSKA STRANKA – BORIS TADIĆ

04/03/2014

NOVA DEMOKRATSKA STRANKA – BORIS TADIĆ
DSC_0085 - CopyOpovo, 04. mart 2014
Na predstojećim izborima učestvuju oni koji su nešto radili i oni koji kažu da će nešto raditi. Mi stojimo iza naših dela. Imali smo i naše greške, ali iza nas su ostali objekti infrastrukture koji će koristiti više od 100 godina građani Srbije. Ne radi se samo o mostovima, putevima, već i energetskim kapacitetima, termoelektranama, prvom energetskom kapacitetu za biomasu, zelenoj industriji, razvojnim prostornim planovima, strateškim odlukama bez kojih Srbija ne bi mogla da postoji u narednih nekoliko decenija.

To su poslovi koje smo završavali prethodnih godina i vraćamo se u politiku da završimo taj posao. Smatramo da se postojeća vladajuća garnitura nije dobro nosila sa tim poslovima i to se vidi na svakom koraku. Zbog toga nema investicija, nema novih radnih mesta, a imamo produbljeno zaduživanje bez projekata, odnosno objekata infrastrukture. Kada se zadužujemo, a imamo objekte koje koriste buduće generacije, onda je to opravdano, a kada ih nemamo, onda je to potrošnja i to je kreiranje problema, a ne realizacija projekata od koristi za stanovništvo.

Zato su nam prioriteti nova radna mesta, sigurna, stabilna, održiva socijalna politika koja podrazumeva podršku svim socijalno ugroženim kategorijama.

Nova demokratska stranka se zalaže i za moderan obrazovni sistem, koji će omogućiti da naši osnovci dobiju ista učila i nastavna sredstva koja imaju njihovi vršnjaci u Evropi i na taj način imaju istu razvojnu šansu kao i svi školarci u zemljama razvijene Evrope.

Nova demokratska stranka želi zdravstveni sistem dostupan svim građanima, koji ne podrazumeva liste čekanja za specijalističke preglede.

Trideset odsto mladih živi sa potpuno izvesnom siromašnom budućnošću, ista situacija je i sa četvrtinom ukupnog stanovništva, a prosečna plata realno pada dva odsto godišnje.

NOVA DEMOKRATSKA STRANKA hoće tome da stane na put i zato izađite na izbore 16. marta, zaokružite broj 11 i tada ćemo biti sigurniji nego ikada da najbolji dani za Srbiju tek predstoje.

 

Opštinski odbor NDS – Boris Tadić

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije