Izbori 2014 Marketing: SPS OPOVO NA KONVENCIJI U ZRENJANINU

04/03/2014

DSC_1096SPS OPOVO NA KONVENCIJI U ZRENJANINU
Zrenjanin, 03. februar 2014
“Nešto se izgleda dešava u Srbiji. Juče ako ste mogli da pratite medije gotovo da niste ni videli da je bio jedan veliki skup , najveći skup u predizbornoj kampanji, skup naše Koalicije SPS-PUPS-JS. Očigledno da to nije vest, ali svaki novi skup je za njih iznenađenje i zato mi je srce puno kad vidim koliko vas ima jer u Srbiji se dešava SPS-PUPS-JS kao snaga naroda” – rekao je Ivica Dačić, lider Koalicije na Konvenciji u Zrenjaninu.

“Vojvođani, neću da vas lažem, nećemo vam dati da imate ustav, nećemo vam dati da budete Republika, ali ćete biti puna autonomija, najrazvijeniji deo Srbije i živećete u miru svi zajedno”.

DSC_1092“Nisu problem naše zemlje srpski seljaci, problem su neki drugi koji to imaju kao manir ponašanja, a nalaze se u vlasti ili u opoziciji. Problem je što se mi srpskom seljaku obraćamo kad su izbori. Zato želim da pošaljem poruku srpskom seljaku – ne obraćamo se mi vama zbog izbora, obraćamo se zbog toga što je to osnova naše politike – dobri zakoni za radnike, dobri uslovi za seljake, posao za mlade, penzije za stare, ravnopravnost žena, ravnopravnost svih građana, Evropska unija ali samo kao ravnopravni politički faktor. Velika, jaka i snažna Srbija – to je politika za koju se borimo. Živela Srbija” – zaključio je Ivica Dačić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije