Lovačko društvo “Fazan“ Opovo ; REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA

02/03/2014

REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA
Opovo, 2.mart 2014
Na trećoj redovnoj skupštini lovačkog društva „Fazan „ iz Opova kojim je predsedavao Željko Mosić, članovi su prihvatili finansijski i lovni izveštaj kojim se 2013 godina konstatuje kao uspešna. Posle redovnih tačaka koje su jednoglasno usvojene, primljeno je i četiri nova člana u udruženje. Sastanku je prisustvovao predsednik Opštine Opovo, mr Milorad Soldatović DSC_0077 kao i drugi gosti.

Inače skupština je po prvi put održana u renoviranom prostoru „Lovačkog doma“ koji je upravo i sređen zahvaljujući članovima udruženja. Renoviranje je koštalo 300.000 dinara, od kojih je Opština Opovo pomogla sa 50.000 dinara, Opštinsko lovačko udruženje je doniralo 30.000 dinara uz obećanje da će pomoći sa još toliko. Bane Vukajlov (Rumenige) donirao je iznos od 450 evra dok je 550 evra dao kao pozajmicu udruženju. Član udruženja Stevan Vukojević donirao je crep i ciglu za potrebe obnavljanja šanka.
Prostor sad izgleda obnovljeno i sasvim pristojno, a udruženje planira da ga iznajmljuje zainteresovanima za razne vrste svečanosti i skupova. Cena zakupa iznosi 5500 dinara , dok je onaj koji iznajmljuje prostor dužan i da ostavi garanciju u iznosu od 50 evra u slučaju štete. Ako do nje ne dođe ovaj iznos se zakupcu vraća.
Prisutnima se obratio i Zoran Tasić , predsednik Opštinskog lovačkog udruženja koji je ovom prilikom najavio  ostavku na tu funkciju posle 3 zbog preopterećenosti i poslovnih obaveza.
DSC_0079 - CopyGoran Lekić, vlasnik J&R benzinske pumpe ponudio je pomoć u gorivu za vozila udruženja prilikom organizovanih izlazaka i drugih potreba.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije