1

Saopštenje Srpske napredne stranke Opovo: POTPREDSEDNIK STRANKE GORAN KNEŽEVIĆ U POSETI OPOVU

POTPREDSEDNIK STRANKE GORAN KNEŽEVIĆ U POSETI OPOVU
DSC_0079 - CopyOpovo, 11. februar 2014
Potpredsednik stranke Goran Knežević i kandidat za narodnog poslanika Željko Sušec danas su posetili Opštinski izborni štab Srpske napredne stranke u Opovu. Razlog ove posete je bilo upoznavanje sa radom i aktivnostima Opštinskog izbornog štaba.
Članovi štaba su sa Kneževićem razgovarali o načinu i ciljevima kampanje, čija je suština da se u neposrednom kontaktu sa građanima objasni zašto je donesena odluka o prevremenim parlamentarnim izborima. Cilj kampanje i izbora je da Srpska napredna stranka dobije legitimitet koji zaslužuje, formira Vladu sa punom odgovornošću, kako bi se u potpunosti posvetili borbi za bolji život građana Srbije. Znamo da se teško živi, znamo da je nezaposlenost velika, životni standard loš, zbog čega moramo biti efikasniji i mnogo više raditi. Očekuje se reformska godina, biće bolnih rezova, ali takođe očekujemo boljitak već krajem 2014. godine. Zato je potrebno da građani izađu na ove izbore i daju podršku Srpskoj naprednoj stranci , jer je to u ovom trenutku jedina stranka koja može sprovesti reforme i Srbiju voditi pravim putem. Moraju se izglasati novi zakoni, Zakon o radu, Zakon o stečaju i svi oni zakoni za koje nismo imali sluha od koalicionih partnera.

DSC_0082 - CopyU narednoj kampanji, naš izborni štab će obići sva opštinska naselja i sve mesne odbore. Naš Opštinski odbor broji 400 članova i pokušaćemo da tokom kampanje nivo aktivnosti podignemo na maksimum.  Štab radi u punom sastavu, svakog dana od 09:00 do 21:00h, a u petak 14. februara obeležićemo i zvanični početak kampanje kada planiramo okupljanje u parku ispred Mesne zajednice Opovo. Početak skupa je zakazan za 15:00 i očekujemo dolazak istaknutih funkcionera Srpske napredne stranke. Biće postavljeni štandovi i deljen izborni materijal, tako da pozivamo sve građane naše opštine da nam se pridruže.

DSC_0084 - CopyRadni deo kampanje počinje u subotu kada će 50 aktivista raditi kampanju „od vrata do vrata“ u Sakulama i Barandi, a u nedelju u Sefkerinu i delom u Opovu, gde će se kampanja nastaviti i u ponedeljak, utorak i sredu. Pokušaćemo da obiđemo sva domaćinstva kako bi smo ideju i poruku Srpske napredne stranke i politiku Aleksandra Vučića predstavili svim građanima naše opštine. Iskreno se nadamo da će birači prepoznati kvalitet Srpske napredne stranke i energiju Aleksandra Vučića i da ćemo 16.marta materijalizovati naš rad.