Politički marketing: SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA NOVE SRBIJE

21/04/2016

SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA NOVE SRBIJE

Sefkerin, 21. april 2016;

Kao politička organizacija Nova Srbija je konstantno prisutna na političkoj sceni opštine Opovo. Posebno smo se angažovali na realizaciji projekata izgradnje puta Bela kuća – Sefkerin i izgradnje sefkerinskog mosta kada su istaknuti državni funkcioneri iz naše stranke dali podršku za ove projekte. To što su sve zasluge kasnije preuzeli „neki drugi“ govori dovoljno o njima samima.

Činjenica je da se od 2012. godine premalo ili nimalo ulagalo u naselja van opštinskog centra, a Sefkerin je za to najbolji primer. Nova Srbija je koalicioni partner Srpske napredne stranke i to ističemo sa ponosom. Nakon što je Srpska napredna stranka preuzela odgovornost rukovođenja Opštinskom upravom Opovo, za samo par meseci, u Sefkerin, ali i Barandu i Sakule, uloženo je više nego u prethodne četiri godine. I tu nije kraj jer je strategija ove koalicije nastavak pravedne raspodele opštinskog budžeta.

Vertikalna prohodnost je od izuzetnog značaja za našu opštinu jer zavisi od republičkih i pokrajinskih projektnih donacija zbog čega je veoma važno da politička većina u našoj Skupštini bude kompatibilna sa republičkim i pokrajinskim parlamentom.

Poštovani birači i građani opštine Opovo! Vašom podrškom za listu broj 1 na svim nivoima, ALEKSANDAR VUČIĆ – SRBIJA POBEĐUJE glasate da naša opština ne bude ponovo na marginama političkog i ekonomskog života u Srbiji. VAŠ glas za bolju budućnost!

 

Opštinski odbor „Nova Srbija“ Opovo

Stevan Milićev

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije