Politički marketing: SAOPŠTENJE LIGE SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE

21/04/2016

SAOPŠTENJE LIGE SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE
Opovo, 21. april 2016;
Opštinski Odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Opovo poručuje da će LSV 24. aprila preuzeti odgovornost u svoje ruke, kao i da Liga odgovara jedino građankama i građanima Opštine Opovo i samo njih pita kada donosi odluke.

Za razliku od drugih političkih stranaka koje imaju centralu u Beogradu, naše političke gazde su građanke i građani Opstine Opovo i jedino njih pitamo kada donosimo odluke. Zbog toga LSV 24. aprila preuzima odgovornost u svoje ruke i pobeđuje na izborima .

Ističemo da LSV nikada neće dozvoliti da se vojvođanske nadležnosti ukidaju, Vojvodina je spremna da pomogne da sve ono što ima Vojvodina imaju i drugi regioni u Srbiji.

Zašto bi neko glasao za nas?

Bavicemo se povećanjem prihoda i dovođenjem firmi do nivoa profitabilnosti. A svako  preduzeće takvo treba da bude. U komunalnom sektoru u Opštini Opovo tačno znamo svaki problem i šta je potrebno uraditi.

Postoje odlične mogućnosti transporta rekom Tamiš i Dunav. Plovni put Rajna-Majna-Dunav formira vezu između ušća Rajne u Severno more i ušća Dunava u Crno more. Transkontinentalni autoput koji povezuje Kovin sa ostatkom Evrope, a koji se pruža od Amsterdama do Istanbula, prolazi direktno kroz Kovin. Najbliži aerodrom nalazi se na manje od 50km i preko njega je najbrži pristup Slobodnoj zoni – Kovin.

Koji je najveći problem u Opstini Opovo i kako ga rešiti?

Opstini Opovo je hitno potrebna temeljna reorganizacija kompletnog komunalnog sektora. Potrebno je dovesti profesionalce, i ukoliko firma koju preuzimaju ne napreduje ili, još gore, nazaduje, svojom ličnom imovinom moraju garantovati uspeh.

Blizina tri velika centra – Beograda, Pančeva i Zrenjanina, pruža niz mogućnosti kao što su plasman proizvedene poljoprivredne robe na gradske pijace, za sta, pripremamo detaljan plan, zapošljavanje, nastavak školovanja, praćenje kulturnih, sportskih i drugih dešavanja. Organizovacemo dolaske pozorisnih grupa i projekciju novih filmova u sali bioskopa.

Poljoprivreda je, sa prehrambenom industrijom, glavna privredna grana, to je akcenat.

Poljoprivreda ima najveći značaj, mada su bitne i industrijske strukture obrade drveta, metalne i elektronske industrije, kao i ribolov.

LSV Opovo ima viziju rasta koja podrazumeva porast zaposlenosti, povećan izvoz i ojačane kapacitete rada, infrastrukture i tehnologije. Banat je jedna od najrazvijenijih oblasti u zemlji zbog povoljnih uslova i bogatih prirodnih potencijala i resursa. Ekonomska struktura može se podeliti na šest ključnih sektora: agri-biznis, metalurgija, prerada nafte i naftni derivati i logistika. Dominantno mesto zauzimaju poljporivreda i industrija koji su glavni nosioci privrednog razvoja tako da u ukupnom društvenom proizvodu Banata učestvuju sa oko 70% od čega industriji pripada 40% a poljoprivredi 30%.  bruto nacionalni proizvod bi porastao za 20%.
Opštinski odbor LSV Opovo

Robert Mažing

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije