Partija ujedinjenih penzionera Srbije Opovo: VANREDNA IZBORNA SKUPŠTINA

29/03/2016

VANREDNA IZBORNA SKUPŠTINA
Opovo, 28. mart 2016;
U sali Skupštine opštine Opovo održana je vanredna Izborna skupština Opštinskog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije Opovo. Povod za sazivanje vanredne Izborne skupštine bio je odabir novog predsednika, potpredsednika, članova Opštinskog odbora kao i članova Nadzornog odbora i Disciplinske komisije. Skupštini je prisustvovalo 16 od  28 članova. Kao gosti na Skupštini su prisustvovali predsednik Pokraijnskog odbora i potpredsednik PUPS-a Miroslav Španović, kao i predsednik Opštine Opovo Miloš Markov.
DSC_1412

Španović je u obraćanju prisutnima izjavio da je ulazak u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom pravi potez jer je to jedan od načina na koji bi penzioneri mogli da dođu do svojih prava i ostvare svoje ciljeve. Međutim, zahtevao je i veću angažovanost članova PUPS-a ne bi li koalicija oko Srpske napredne stranke ostvarila što bolji rezultat na predstojećim izborima i tako doprinela ostvarenju njihovih planova.
DSC_1414

Povodom ovog stava i odabira koalicionih partnera povela se duža rasprava uz konačan zaključak da se redovi penzionera Opštinskog odbora Opovo moraju konsolidovati.

Za predsednika Opštinskog odbora jednoglasno je izabran Milivoje Stegić, koji je do sad obavljao funkciju poverenika.  Za potpredsednika izabran je Miroljub Jović, dok su članovi Opštinskog odbora, pored predsednika i potpredsednika, Milka Vlajković, Borivoje Kitić, Zora Eređin, Radovan Vodeničar, Smiljka Antić, Jelica Bohanec, Grigorije Jovanovski, Ljubinka Ješin i Miroslav Kostić.
DSC_1413

Iz razloga što je raspava zašla  u treći sat, a na predlog Miroslava Španovića, predsednik Opštinskog odbora Milivoje Stegić izglasan je kao ovlašćen da na narednoj sednici Opštinskog Odbora izabere članove Disciplinske komisije i Nadzornog odbora. (B.B.)

 

 

 

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije