Lokalni izbori: NAPREDNJACI PREDALI IZBORNU LISTU

08/03/2016

NAPREDNJACI PREDALI IZBORNU LISTU
Opovo, 08. mart 2016;
Samo dan nakon raspisivanja lokalnih izbora, Srpska napredna stranka Opovo zajedno sa koalicionim partnerima, predala je Opštinsakoj izbornoj komisiji izbornu listu čiji je nosilac Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje.
39475

Opštinski odbor Srpske napredne stranke sinoć je u svojim prostorijama u Opovu organizovao potpisivanje liste i kako saznajemo, za samo nešto više od dva sata prikupljeno je 272 potpisa od potrebnih 200.

Danas, tačno u 9:15 časova, u maloj sali Skupštine opštine Opovo, delegacija Srpske napredne stranke, koju su predvodili predsednik Opštinskog odbora i šef izbornog štaba SNS Opovo dr Zoran Tasić, predsednik opštine Opovo Miloš Markov i poverenik opštinske organizacije Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milivoje Stegić, predala je Opštinskoj izbornoj komisiji overene potpise zajedno sa propisanom dokumentacijom, kao i prigodne poklone za sve ženske članove Komisije povodom obeležavanja 8. marta, Međunarodnog dana žena.
39482

Predstavnici Opštinske izborne komisije u sastavu predsednik Radmila Maksimović i zamenik predsednika Ankica Jožika, sekretar Komisije Goran Fogl i zamenik sekretara Jelena Petrović, primili su dokumentaciju i konstatovali da su svi propisani dokumenti predati.

U roku od 24 časa Opštinska izborna komisija je dužna da detaljno pregleda dokumentaciju. Ako je sve u redu, izborna lista se verifikuje, a u slučaju konstatovanja nekih nedostataka, predavač liste ima rok od 48 časova da uočene nedostatke ispravi.
39489

Aktuelni predsednik opštine Opovo Miloš Markov i prvi na listi, izjavio je da je sa ovom ekspeditivnošću i organizacijom Srpska napredna stranka još jednom pokazala da je izuzetno pripremljena i organizovana kako za izbore, tako i za neposredno rukovođenje lokalnom samoupravom.

– Već sutra očekujemo verifikaciju izborne liste, nakon čega se posvećujemo izbornoj kampanji. Kampanja će biti veoma konkretna, kratka i radna. Želimo da za ovih par nedelja porazgovaramo sa svakim građaninom, obiđemo svako domaćinstvo i u neposrednom kontaktu vidimo na koji način možemo našim sugrađanima pomoći u svakodnevnom životu. Naš cilj je da građanima približimo državne institucije i ekspeditivno rešavamo sve njihove probleme.
39491

Predsednik Opštinskog odbora SNS i šef izbornog štaba dr Zoran Tasić kao ovlašćeno lice kolaicije „Aleksandar Vučić –Srbija pobeđuje“ izjavio je povodom predaje liste da je masovnost, organizovanost i marljivost članova i simpatizera Srpske napredne stranke koja se sinoć reflektovala kroz veliku podršku naših sugrađana, samo garant da je politika koju vodi SNS, politika ekonomske stabilnosti i prosperiteta.

– Nećemo obećavati ono što u ovom trenutku ne možemo da ispunimo ali svakako možemo poručiti građanima naše opštine da je Srpska napredna stranka predvođena premijerom Aleksandrom Vučićem, najkvalitetnija opcija koja Srbiji može doneti napredak. Naš cilj je da se naša opština nađe u vertikalnoj povezanosti sa pokrajinom i republikom, što će u budućnosti doneti mnogo više beneficija za našu sredinu, a sigurno i kvalitetnih projekata, rekao je za Glas Opova predsednik OO SNS i šef izbornog štaba Kolaicije: Aleksandar Vučić –Srbija pobeđuje, dr Zoran Tasić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije