Reagovanja: OTVORENO PISMO DRAGE TERZIĆA POVODOM SAOPŠTENJA PUPS-A

07/03/2016

OTVORENO PISMO DRAGE TERZIĆA POVODOM SAOPŠTENJA PUPS-A
Opovo, 07. mart 2016;
Nažalost, sve što sam izrekao u ekspozeu na konferenciji za novinare Opštinskog odbora Srpske napredne stranke pre par nedelja, obistinjuje se i u praksi. Sva saopštenja za javnost poverenika PUPS Opovo imaju samo jednu temu. Da li je Drago Terzić napustio partiju dan pre ili dan posle, šta je motiv njegovog napuštanja partije i slično. Da li su to teme od krucijalnog značaja za napredak lokalne zajednice?! I šta je sledeće? Uticaj Drage Terzića na zaštitu životne sredine Madagaskara ili  globalno zagrevanje planete u Jonskom moru! Ko autora uopšte i čita..
Pitam se, da li će se cela njihova predizborna kampanja zasnivati na liku i delu Drage Terzića ili u njihovom lokalnom programu ima mesta i za neke ozbiljnije teme?
Dakle, pitam se koga uopšte zanima od ozbiljnih ljudi  sadržaj “izrečenih nebuloza” i “istraživački rad” tekstopisca.?
Previše imam svojih poslova te nemam nameru da se bavim drugima i ne želim da učestvujem u „jalovim“, neistinitim i neutemeljenim raspravama na nivou žute štampe i tabloida. Ni u podsvesti mi nije da se  više oglašavam povodom ovakvih saopštenja, a autorima istih toplo preporučujem da se bave svojim problemima i svojim programom.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije