Partija ujedinjenih penzionera Srbije Opovo: SAOPŠTENJE RADNE GRUPE OO PUPS OPOVO

22/02/2016

SAOPŠTENJE RADNE GRUPE OO PUPS OPOVO
Opovo, 22. februar 2016;
Na sastanku zakazanom po zagtevu Predsednika Pokrajinskog odbnora PUPS-a  G-dina Španović Miroslava održanom 22.02.2016. godine obavešteni smo da je Terzić Drago isključen iz Partije.
Sastanku su prisustvovali  Miroslav Španović, predsednik Pokrajinskog odbora PUPS-a i Krum Vasevu, podpredsednik Izvršnog odbora PUPS-a.

Tekst odluke prenovimo u celosti :
“Na osnovu člana 18. Statuta PUPS-a Drago Terzić predsednik Opštinskog odbora PUPS-a Opovo ISKLJUČUJE SE iz PUPS-a.
U dužem vremenskom periodu ponašanje i delovanje  Draga Terzića usmereno je protiv odluka partijskih organa, Statuta i programskih načela PUPS-a i na taj način šteti ugledu Partije, te ne može ostati član Partije.
Pečat, kompjuter i sva dokumenta Opštinskog odbora PUPS-a Opovo predati podpredsedniku Izvršnog odbora PUPS-a zaduženog za AP Vojvodinu, Krum Vasevu do 20.02.2016. godine”
Odluka je doneta 12.02.2016. a u potpisu je Miroslav R. Španović.
S tim u vezi prisutni aktivisti su dobili zaduženja da obnove rad Opštinske organizacije.
Shodno Odluci organa PUPS-a Opštinska organizacija je u obavezi da podrži liste kandidata za Narodne poslanike Repubile i Poslanike Skupštine APV, sa liste  SNS – PUPS dok na lokalu samostalno odlučuje o koaliciji, odnosno podršci izborne liste.
Poziva se dosadašnje članstvo i svi koji podržavaju politiku PUPS-a da se prijave u svojim Mesnim organizacijama, koje će u veoma kratkom roku obnoviti rad, izabrati nova rukovodstva , kako na nivou Mesne organizacije, tako i na nivou Opštinske organizacije..
Za koordinatora Pokrajinski odbor je odredio Milivoja Stegić.

Opštinski odbor PUPS Opovo

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije