Srpska napredna stranka Opovo: OPŠTINSKI ODBOR PUPS-A KOLEKTIVNO PRISTUPIO U SRPSKU NAPREDNU STRANKU

13/02/2016

OPŠTINSKI ODBOR PUPS-A KOLEKTIVNO PRISTUPIO U SRPSKU NAPREDNU STRANKU

[vsw id=”-f8bO-8jhsU” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Opovo, 13. februar 2016;

Kolektivno pristupanje Opštinskog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije, bila je danas tema konferencije za novinare, koju je organizovao Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo.
DSC_0040

Sada već bivši predsednik Opštinskog odbora PUPS Opovo Drago Terzić rekao je prilikom obraćanja novinarima da u životu često donosimo važne odluke i da su oni danas doneli jednu važnu odluku.

Terzić je istakao da je deset godina bio član Partije ujedinjenih penzionera ali da je danas rešio zajedno sa svojim partijskim kolegama da pristupi Srpskoj naprednoj stranci.

– Ne mogu da budem član inertne partije, koja sporo realizuje svoj program, a s druge strane da gledam pobednički tim, koji igra dobro i u interesu građana Srbije. Želim da budem deo tog pobedničkog tima i zato danas javno saopštavamo da postajemo članovi Srpske napredne stranke, izjavio je Drago Terzić.

Predsednik Opštinskog odbora SNS Opovo dr Zoran Tasić izrazio je zadovoljstvo pristupanjem članova PUPS-a u redove opovačkih naprednjaka, poželeo im dobrodošlicu i posebno istakao koliko će ovo pojačanje značiti Srpskoj naprednoj stranci.
DSC_0038

– Vaš rad i vaše angažovanje može doneti samo dobrobit našoj stranci. Takođe, prelazak Opštinskog odbora PUPS-a u redove Srpske napredne stranke dovoljno govori o podršci politike koju vodi stranka i premijer Aleksandar Vučić, a ovo je samo niz u tendenciji koja se nastavlja, zaključio je izlaganje predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke dr Zoran Tasić.

Po završetku zvaničnog dela konferencije za novinare, novi članovi stranke potpisali su pristupnice.
DSC_0059

.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije