Socijalistička partija Srbije: DEMANTI NA SAOPŠTENJE DOBRIVOJA JANKOVIĆA

30/12/2015

DEMANTI NA SAOPŠTENJE DOBRIVOJA JANKOVIĆA
Opovo, 30.12. 2015
S obzirom da se u OO SPS Opovo dešavaju,u najmanju ruku,čudne i nesvakidašnje stvari,obraćam Vam se u ime većine članova OO SPS Opovo.
Naime,od uspešno sprovedene konferencije,na kojoj su izabrani članovi Opštinskog odbora iz redova mesnih odbora,prestajemo da funkcionisemo u okvirima u kojima bismo trebali. Nezadovoljna većina clanova OO SPS Opovo,sprovodeći statutom partije donesene odluke,naišla je na nepoštovanje izabranog predsednika opštinske organizacije.
Zarad lične promocije i promocije ličnih interesa,Dobrivoje Janković je zanemario i STATUT i INTERESE PARTIJE,tako da je 18.01.2015 god.OPŠTINSKI ODBOR SPS OPOVO izglasao nepoverenje dotičnoj osobi,većinom članova. OO SPS OPOVO, tačnije 18 od ukupno 23 koliko broji OO,i od tad mu prestaje funkcija koju je imao u SPS OPOVO. O ovome su obavešteni svi organi partije,i imamo punu podršku od predsednika Ivice Dačića i predsednika PO Dusana Bajatovića. Sve navedeno u tekstu koji je napisao Dobrivoje Jankovic od kog se pola ne razume” šta je pisac hteo da kaze” je NETAČNO i LAŽ ,a na njegovo poznavanje pravopisa ostajemo bez komentara.
Prošle nedelje su održani sastanci sva četiri mesna odbora,i opštinski odbor, funkcionišemo normalno i očekujemo rešenje Izvršnog odbora kao i postavljanje VD predsednika do sledeće izborne konferencije.
Ovom prilikom bih hteo u ime OPŠTINSKOG ODBORA SPS OPOVO i kao ČLAN GLAVNOG ODBORA SPS da svim građanima opštine Opovo poželim sve najbolje za Novu godinu i Božić.

 

Član glavnog odbora SPS Nenad Josić

OO SPS OPOVO

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije