Republički Hidrometeorološki Zavod : TOPAO I SPARAN VIKEND PRED NAMA

TOPAO I SPARAN VIKEND PRED NAMA

Danas se
očekuje pretežno sunčano i toplije vreme. Vetar slab, promenljivog smera.
Jutarnja temperatura oko 21 °C, najviša dnevna oko 34°C.

Za vikend
veoma toplo i sparno, sa lokalnim pljuskovima 
i grmljavinom. Od ponedeljka promenljivo oblačno, svežije, povremeno sa
kišom, pljuskovima i grmljavinom češćim u prvoj polovini sedmice.
Još jedna investicija za Pančevo: VUČIĆ NAJAVIO DOLAZAK JOŠ JEDNOG VELIKOG INVESTITORA

VUČIĆ NAJAVIO DOLAZAK JOŠ JEDNOG VELIKOG INVESTITORA

Izvor: RTV/TV Prva Pet, 26/07/2019 – 10:47

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas novu investiciju u Pančevu, što je, kaže, fantastično iznenađenje za žitelje tog grada.

“Pored ZF-a biće još jedna velika, fantastična fabrika. Uskoro ćemo potpisati ugovor, a verujem da će pre marta sledeće godine krenuti radovi”, rekao je Vučić za TV Prvu.

On je istakao da Pančevo ima svetlu budućnost, i da će, od grada sa mukama i problemima, postati jedan od najbogatijih gradova.

Dodao je da je novom investitoru, ne otkrivajući o kome je reč, ZF bio toliko privlačan je želeo da dođe blizu te velike nemačke kompanije.
Sportski Savez Opštine Opovo: NAŠI MLADI FUDBALERI U FINALU, DANAS PRENOS NA TELEVIZIJI

NAŠI MLADI FUDBALERI U FINALU, DANAS PRENOS NA TELEVIZIJI

Beograd, 26. Jul 2019
Opovo je prošle godine bilo vicešampion Srbije u fudbalu na Sportskim igrama mladih. Naši momci su odličnom igrom i požrtvovanošću uspeli da i ove godine ostvare put finala. Direktan prenos finala možete pratiti u petak 26.07. na Sport klubu 3 u 11:30h

Sportske igre mladih najveća su sportska manifestacija za decu i
omladinu na ovim prostorima, čiji je osnovni cilj promocija zdravog načina
života i prijateljstva.

Već 23. godinu, osnovcima i srednjoškolcima iz Republike Hrvatske, 9. godina iz Bosne i Hercegovine i 6. godina iz Republike Srbije omogućavamo potpuno besplatno učestvovanje u takmičenjima u deset sportskih disciplina, (mali fudbal, odbojka na pesku, ulični basket, rukomet, odbojka, igra između dve vatre, stoni tenis, tenis, atletika i šah)

Pobednici sa Državnog finala obezbediće besplatan put u Split, na veliko Međunarodno finale, gde će se družiti i takmičiti sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. U petak na zatvaranju Igara, koje spajaju region i podržavaju Vlade Srbije, BiH i Hrvatske, specijalni gosti biće ambasador Igara Johanes Han, osnivač SIM Zdravko Marić, predsednik OKS Božidar Maljković, fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, drugi sportisti i visoki zvaničnici Vlade Srbije.