Udruženje građana Glas Opova: REALIZACIJA PROJEKTA „ZAJEDNO DO ZNANJA“

01/11/2015

REALIZACIJA PROJEKTA „ZAJEDNO DO ZNANJA“
Baranda, 01. novembar 2015;
U sklopu projekta „Zajedno do znanja“koji sprovodi Udruženje građana „Glas Opova“, uz sufinansiranje Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, danas su članovi projektnog tima UG „Glas Opova“ uručili Udruženju paraplegičara i kvadriplegičara Opovo lap top i desktop računar.
DSC_0223

Projekat „Zajedno do znanja“ podrazumeva“ obuku iz informacionih tehnologija, kao i osnovnu novinarsku i fotografsku obuku članova UPIK Opovo, u cilju formiranja male pres redakcije i podizanja njihovog informativnog web sajta.
DSC_0233

-Poslednjih mesec dana u toku je IT i novinarska obuka, danas smo redakciju tehnički opremili, a tokom ovog meseca, pored obuke koja se nastavlja, u sklopu projekta predviđeno je i podizanje internet sajta, izjavio je povodom realizacije ovog projekta predsednik Udruženja Glas Opova Zoran Lazić.
DSC_0236

S druge strane, predsednik Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Opovo Sava Lazin izrazio je zadovoljstvo donacijom ali i rezultatima celokupnog projekta.
DSC_0239

-Ovo je samo nastavak saradnje između naša dva udruženja koje traje već dugi niz godina. U prošlosti je bilo više zajedničkih projekata, a Glas Opova je preko svog javnog glasila Internet portal „Glas Opova“ bio medijski sponzor svih naših samostalnih projekata, rekao je Sava Lazin i dodao da će nakon ove obuke i formiranjem sopstvene redakcije olakšati posao svojim prijateljima iz redakcije Glasa Opova.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije