Radnik Madneta lakše povređen: SRUŠILE SE METALNE MERDEVINE SA DIMNJAKA ŠKOLSKE KOTLARNICE

28/10/2015

SRUŠILE SE METALNE MERDEVINE SA DIMNJAKA ŠKOLSKE KOTLARNICE
Opovo, 28. oktobar 2015;
Na sreću, bez većih posledica okončao se incident kada su se srušile velike metalne merdevine koje su montirane uz dimnjak školske kotlarnice.
DSC_0111

Naime, danas u pre podnevnim satima, merdevine su popustile kada je radnik Madneta krenuo na krov kako bi zamenio antenu za internet signal, koju je prethodno srušio vetar. Merdevine su popustile i pale na zid sale za fiskulturu, tačno kod ulaza. Na sreću, u blizini nije bilo dece, a radnik Madneta je lakše povređen. On je ipak preventivno transportovan u pančevačku bolnicu, a na mesto događaja izašla je i građevinska inspekcija, koja je sačinila zapisnik. Mesto je obezbeđeno sigurnosnim trakama, tako da sportski klubovi danas nisu sprovodili zakazane treninge jer nije bezbedno ulaziti u salu sa spoljnog ulaza.
DSC_0112

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije