Sportsko – rekreativni kompleks Opovo: RASVETA KONAČNO ZABLISTALA NA PEŠAČKIM STAZAMA

21/10/2015

RASVETA KONAČNO ZABLISTALA NA PEŠAČKIM STAZAMA
Opovo, 21. oktobar 2015;
Ne preterujemo ako kažemo „konačno“ je rasveta zablistala na pešačkim stazama Sportsko – rekreativnog kompleksa u Opovu. Još polovinom jula meseca montirani su kandelabri oko jezera Gajger, kao i svetiljke na novim i ranije montiranim kandelabrima duž centralne staze. Od tada do danas prošlo je tri meseca u čekanju, pa možemo slobodno reći, da se Elektrodistribucija Pančevo „smiluje“ i pošalje ekipu i odradi svoj deo posla u povezivanju sa trafo stanicom.
DSC_0127

Tokom jula opravdanje za nedolazak bile su visoke dnevne temperature, a kasnije, to verovatno samo oni sami znaju. Rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Slavko Mančev u više navrata je pokušavao da se dogovori sa Elektrodistribucijom ali bez uspeha.
36889

– Zaista, veoma neozbiljno i neodgovorno od strane ED Pančevo, tako da smo na kraju morali lično da intervenišemo u sedištu Elektrodistribucije, kako bi se ovaj projekat konačno realizovao, izjavio je povodom svega pomoćnik predsednika opštine mr Milorad Soldatović.
36887

Kako god bilo, osvetljenje smo sa dolaskom jeseni i kiša konačno dočekali. Staze i klupe su sada uglavnom prazne ali već narednog proleća i leta Opovčani će moći da uživaju u večernjim šetnjama i odmoru uz jezero.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije