Rekonstrukcija ulica JNA i Stanka Tomića u Opovu: STARTOVALI RADOVI NA KRUŽNOM TOKU

21/10/2015

STARTOVALI RADOVI NA KRUŽNOM TOKU
Opovo, 21. oktobar 2015;
Danas pre podne startovali su radovi na realizaciji projekta „Rekonstrukcije ulica JNA i Stanka Tomića u Opovu i uspostavljanje kružnog toka“. Zbog radova zatvorena je jedna kolovozna traka u ulici JNA u dužini oko 100 metara, tako da se upozoravaju vozači da na ovoj deonici obrate nešto više pažnje.
DSC_0024

U pitanju je projekat koji se radi u dve faze. Građevinskim radovima prethodil su radovi na izmeštanju rešetkastog stuba niskonaponske nadzemne mreže na pomenutoj raskrsnici. Za radove na ovom delu projekta lokalna samouprava je krajem juna potpisala ugovor sa Elektrodistribucijom Pančevo u čijoj je nadležnosti elktromreža, a  izvođač radova je bila firma Tehniko AD Vršac.
DSC_0029

Nakon sprovedene procedure javne nabavke, opštinska komisija je ponudu „Vojvodina puta“ Pančevo ocenila kao najpovoljniju, sa kojima  je ugovor potpisan 18. septembra. Ugovorom je predviđeno da se projekat završi u roku od 30 radnih dana, međutim zbog loših vremenskih uslova, najavljeni početak radova za 9. oktobar morao je biti pomeren, tako da su radovi opravdano startovali sa 12 dana zakašnjenja.
DSC_0034

Sredstva za ovaj projekat obezbeđena su preko konkursa o dodeli bespovratnih sredstava za sufinansiranje razvoja putne infrastrukture Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova. Ukupna vrednost dodeljenih sredstava je 6.111.757 dinara, dok je učešće lokalne samouprave 1.800.000 dinara.
DSC_0041

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije