OŠ “Dositej Obradović” Opovo OBELEŽENA DEČJA NEDELJA

12/10/2015

OBELEŽENA DEČJA NEDELJA
Opovo, 12. oktobar 2015;Dečja nedelja u OŠ „Dositej Obradović“ obeležena je od 5. do 11. oktobra. Ovogodišnji moto Dečje nedelje je: PODRŠKA PORODICI – NAJBOLJA PODRŠKA DECI!

Jpeg

Jpeg

Aktivnosti koje su obeležile Dečju nedelju: Deca-deci: učenici od 1. do 4. razreda su poklonili lizalicu drugu iz klupe, dok su učenici od 5. do 8. razreda poklonili po čokoladicu. Svi učenici škole su prikuplali igračke za Predškolsku ustanovu „Bambi“; Likovni radovi učenika škole na temu „Porodica“ izloženi su u holu škole; U Opštinskoj narodnoj biblioteci učenici su recitovali stihove poznatih pesnika o porodici; U holu škole izložene su igračke od prirodnih materijala ili materijala za reciklažu, koje su deca pravila u krugu svoje porodice; Učenici prvog razreda su svečano primljeni u Dečji savez uz prigodan program u kome su učestvovali učenici škole. Od 18 časova organizovana je žurka u holu škole.

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije