OFK Stenli Vojvodina: FUDBALSKI TURNIR NA ZLATIBORU

image_pdfimage_print

FUDBALSKI TURNIR NA ZLATIBORU
DSCN1284Opovo, 20. januar 2014
Kao i prethodnih godina petlići Omladinskog fudbalskog kluba Stenli Vojvodina učestvovali su na velikom regionalnom turniru, koji se održava svake godine sredinom januara na Zlatiboru. Stenlijevci su ove godine nastupili sa dve selekcije – 2002. i 2003. godište (i mlađi). Žućini fudbaleri su i ovog puta prikazali odličnu igru, bili veoma zapaženi na turniru ali se samo sticajem okolnosti nisu našli na pobedničkom postolju. Naime, naši mladi fudbaleri su odmah po dolasku i bukvalno iz autobusa odigrali po tri meča, što se odrazilo i na rezultate prvog dana. Umorni od puta jednostavno nisu mogli da pruže maksimum. Već narednih dana turnira obe selekcije su bile nepobedive ali zbog lošije gol razlike u grupama ostali su bez četvrtfinala.

DSCN1207– Zadovoljan sam pristupom i prikazanom igrom mojih pulena, a to što nismo ostvarili bolji rezultat splet je nesrećnih okolnosti, izjavio je trener Nenad Stojičić – Žuća po povratku u Opovo. Boravak na Zlatiboru smo odlično iskoristili, imali smo sjajne uslove za rad, svakog dana smo trenirali i igrali utakmice. Iskoristio bih priliku da se još jednom zahvalim Opštini Opovo, koja nam je i ove godine pomogla da učestvujemo na turniru. Inače, mnogim dečacima je ovo bio prvi veliki turnir tako da su stekli veliko iskustvo, sa zadovoljstvom je ocenio učešće na Zlatiboru trener OFK Stenli Vojvodine.

2002. godište: Stenli Vojvodina – Kinder 0:0; Stenli Vojvodina – Lokomotiva 0:1; Stenli Vojvodina – Ada Beograd 2:1; Stenli Vojvodina – Ilarion Golubac 2:1; Stenli Vojvodina – Borac Novi Sad 4:1; Stenli Vojvodina – Kiker Kraljevo 7:0; Stenli Vojvodina – Sportski savez Novi Sad 1:0.

DSCN12042003. godište: Stenli Vojvodina – Orlovac 0:0, Stenli Vojvodina – Požega 0:1; Stenli Vojvodina – Gaučos Čačak 0:1; Stenli Vojvodina – Ilarion Golubac 4:2; Stenli Vojvodina – Kiker Kraljevo 4:3; Stenli Vojvodina – Borac Novi Sad 4:1; Stenli Vojvodina – Sportski savez Novi Sad 3:1.