Inspekcija za zaštitu životne sredine: SPROVEDENA NOVA AKCIJA HVATANJA I ZBRINJAVANJA PASA LUTALICA

29/09/2015

SPROVEDENA NOVA AKCIJA HVATANJA I ZBRINJAVANJA PASA LUTALICA
Opovo / Sefkerin, 29. septembar 2015;
Tekst: Čeda Vučković; Foto: Aleksandar Spasojević: Kao što je i najavljeno, tokom današnjeg dana sprovedena je druga ovogodišnja akcija hvatanja i zbrinjavanja pasa lutalica na teritoriji naše opštine. Današnja akcija obuhvatala je naseljena mesta Opovo i Sefkerin gde je ekipa JKP „Đunis“ Zoohigijena u pratnji opštinskog komunalnog inspektora sprovela hvatanje pasa lutalica na javnim površinama.
Picture 222

Po ugovoru, izvršilac KJP „Đunis“ Zoohigijena za potrebe naručioca Opštine Opovo obavlja sledeće usluge: hvatanje, evidentiranje, prevoz, smeštaj i ishrana pasa lutalica, stručna trijaža uhvaćenih pasa, sterilizacija, lečenje od endo – ekto parazita, vakcinacija protiv besnila, mikročipovanje ( obeležavanje pasa) i fotoevidentiranje i vraćanje neudomljenih pasa koji su prošli stručnu trijažu na prvobitno mesto hvatanja.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije