Centar za socijalni rad Opovo: OPOVO DOMAĆIN REGIONALNOG STRUČNOG SKUPA PODRŠKE SUPERVIZORIMA

24/09/2015

OPOVO DOMAĆIN REGIONALNOG STRUČNOG SKUPA PODRŠKE SUPERVIZORIMA
Opovo, 24. septembar 2015;
Centar za socijalni rad Opovo danas je bio organizator i domaćin Regionalnog stručnog skupa podrške supervizorima u centrima socijalnog rada, koji je održan u opovačkom Hotelu „Stari Banat“ uz učešće predstavnika centara za socijalni rad iz Vršca, Bele Crkve, Alibunara, Kovina, Kovačice, Pančeva, Plandišta i Zrenjanina.
DSC_0002

Supervizor je iskusno stručno lice koje ima zadatak da koordinira, usmerava, podstiče i evaluira rad voditelja slučaja, i u svojim aktivnostima objedinjuje administrativnu, edukativnu, razvojnu i podržavajuću funkciju supervizije. Generalno gledano supervizija je proces kroz koji se primenom definisanih standarda, vrši realizacija stručnih aktivnosti i na taj način razvija znanje, kompetencije i mogućnosti podizanja nivoa kvaliteta zaštite korisnika.
DSC_0001

U okviru ovog stručnog skupa, moderator – supervizor dipl. psiholog Centra za socijalni rad Opovo Valentina Stoja Ugrinov, imala je na zadatu temu dva izlaganja u smislu zakonskih odredbi i predstavljanja.

Podršku stručnom skupu dao je Pokrajinski Zavoda za socijalnu zaštitu Novi Sad, sa koordinatorom Tatjanom Grnčarski i Opštna Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije