Napad i pljačka na poštara u Sefkerinu: SCENARIO KAO U LOŠEM TRILER FILMU

12/09/2015

SCENARIO KAO U LOŠEM TRILER FILMU
Sefkerin, 12. septembar 2015;
Pljačka radnika pošte koja se dogodila 8. septembra u Sefkerinu dobila je u međuvremenu potpuni obrt, kada je policija tokom istrage došla do saznanja da je poštar bio organizator i saučesnik sa pljačkašima.
Poštara D.U. iz Sefkerina presrela su dva napadača (V.J. i A.S. iz Glogonja) i tom prilikom oduzela oko 300.000 dinara. Prilikom pokušaja da iseče torbu, jedan od saučesnika je nožem poštaru naneo povredu na ramenu.
postar-torba-losa

D.U. je nakon pljačke nazvao policiju ali je tokom istrage i saslušanja priznao da je bio u dosluhu sa napadačima, a nakon hapšenja saučesnika i oni su priznali učešće u pljački. Uhapšeni su pušteni da se brane sa slobode, a poštaru D.U. se na teret stavlja krivično delo pronevere, dok su V.J. i A.S. optuženi za pomaganje u krivičnom delu.

http://www.kurir.rs/crna-hronika/hit-postar-selfijem-na-fejsbuku-namestio-pljacku-clanak-1928793

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije