Nacionalna služba za zapošljavanje – filijala Pančevo: RASPISAN JAVNI KONKURS ZA ORGANIZOVANJE JAVNIH RADOVA

11/09/2015

RASPISAN JAVNI KONKURS ZA ORGANIZOVANJE JAVNIH RADOVA
Pančevo, 11. septembar 2015;
Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je 07.09.2015. godine, Javni konkurs za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica i nezaposlene osobe sa invaliditetom.

Javni radovi su mera aktivne politike zapošljavanja koju organizuje NSZ, u skladu sa Nacionalnim akcionim planom zapošljavanja za 2015. godinu, u cilju radnog angažovanja teže zapošljivih nezaposlenih lica i nezaposlenih u stanju socijalne potrebe, očuvanja i unapređenja radnih sposobnosti nezaposlenih, kao i radi ostvarivanja određenog društvenog interesa. Prioritet prilikom angažovanja na javnom radu imaće lica utvrđena kao višak zaposlenih, nekvalifikovana i niskokvalifikovana lica, kao i dugoročno nezaposleni.
NSZ1

Javni radovi se mogu sprovoditi u oblastima socijalnih i humanitarnih delatnosti, održavanja i obnavljanja javne infrastrukture, zaštite životne sredine i prirode.

Pravo učešća na Javnom konkursu za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica i nezaposlene osobe sa invaliditetom imaju: organi teritorijalne autonomije i organi jedinice lokalne samouprave, javne ustanove i javna preduzeća, privredna društva, preduzetnici, zadruge, udruženja. Poslednji rok za prijem prijava za učešće na javnom konkursu je do 16.09.2015. godine.

Informacije o konkursu sva zainteresovana nezaposlena lica i poslodavci mogu dobiti u prostorijama Filijale Pančevo kao i na sajtu www.nsz.gov.rs.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije