Kabinet predsednika opštine: TALENTOVANA FUDBALERKA NATALIJA DROBNJAK NA PRIJEMU KOD PREDSEDNIK OPŠTINE

07/09/2015

TALENTOVANA FUDBALERKA NATALIJA DROBNJAK NA PRIJEMU KOD PREDSEDNIK OPŠTINE
Opovo, 07. septembar 2015;
Povodom izuzetnih sportskih rezultata i poziva selektora na pripreme kadetske reprezentacije Srbije, predsednik opštine mr Milorad Soldatović upriličio je prijem za petnaestogodišnju Nataliju Drobnjak iz Opova. Natalija je u kabinet predsednika opštine došla zajedno sa svojom majkom Snežanom, koja je tom prilikom izrazila iskrenu zahvalnost predsedniku opštine i lokalnoj samoupravi na razumevanju i kontinuiranoj pomoći koju su poslednjih godina pružili Nataliji tokom školovanja i sportskih obaveza.
image-9c4bd7ffec8464379242b977674427611854ee2b4a9b73e0cb08113614b5487c-V

Natalija je fudbalsku karijeru započela u Opovu, ali su njen raskošan talenat ubrzo primetili skauti naših najvećih klubova. U međuvremenu Natalija je prešla u najbolji srpski ženski fudbalski klub Spartak iz Subotica, ali je treninge nastavila da odrađuje u Opovu, dok je za utakmice Spartaka i reprezentacije putovala, što je naša lokalna samouprava prepoznala i finansijski podržala. Od 1. septembra, Natalija nastavlja život i školovanje u Subotici.
32882

– Izuzetno smo zadovoljni Natalijinim uspehom i napretkom ali podrška Nataliji Drobnjak nije izuzetak, već je praksa koju primenjujemo dugi niz godina. U pitanju je konkretna podrška talentovanoj deci i to ne samo u sportu, već u svim oblastima javnog i društvenog života. Bilo da su u pitanju školska republička takmičenja, nagrade za vukovce ili nagradne ekskurzije kao što je to nedavno bilo putovanje u Češku za dva najbolja učenika maturske generacije, izjavio je predsednik opštine mr Milorad Soldatović.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“

Fudbal: Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“

Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“ OPOVO, 4. maj 2024 – Fudbaleri Omladinca nastavljaju sa „rafalnom paljbom“ po protivničkim golmanima. U 17. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je dočekao Borac iz Pločice i zabeležio novu ubedljivu...

Sportski vikend: Fudbal u Sefkerinu i Sakulama

Sportski vikend: Fudbal u Sefkerinu i Sakulama

Fudbal u Sefkerinu i Sakulama   OPOVO, 4. maj 2024 – U nedelju nastupaju tri naša fudbalska kluba. Baranđani gostuju u Glogonju, Sefkerinci dočekuju Jugoslaviju iz Jabuke, dok su Sakuljani domaćini pančevačkom Voji Gačiću. Opovčani su meč 17. kola opštinske lige...

najnovije

najčitanije