OŠ „Olga Petrov“ Baranda: BARANDA DOBILA NOVE REKVIZITE ZA NASTAVU FIZIČKOG

24/08/2015

OŠ „Olga Petrov“ Baranda:
BARANDA DOBILA NOVE REKVIZITE ZA NASTAVU FIZIČKOG

Baranda, 24. avgust 2015;
U okviru odbrenog projekta na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu za dobijanje rekvizita za nastavu fizičkog vaspitanja, izdvojeno odeljenje OŠ „Dositej Obradović -„Olga Petrov“ u Barandi dobilo je komplet rekvizita za nastavu fizičkog od I do VIII razreda. Komplet sadrži dva švedska sanduka, malu trambolinu, strunjače, obruče, čunjeve, lopte i niz drugih rekvizita u skladu sa nastavnim planom.
20150820_1052543
Ugovor je potpisan u prostorijama Vlade Vojvodine u Novom sadu 20. avgusta uz prisustvo direktora, nastavnika fizičkog vaspitanja i učitelja, a ugovor je ispred opovačke škole potpisala pomoćnica direktora Emina Vaić. O značaju fizičke aktivnosti i bavljenja sportom govorili su pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić, predsednik pokrajinske Vlade Bojan Pajtić i poznati atletičar i nacionalni rekorder u višeboju Mihail Dudaš.
Prednost dobijanja rekvizita imale su škole bez sala, izdvojena odeljenja sa malim brojem đaka i škole u malim mestima.
Slika3472
.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije