Velika havarija na vodovodnoj mreži: BEZ VODE DEO ULICE BORISA KIDRIČA U OPOVU

11/08/2015

BEZ VODE DEO ULICE BORISA KIDRIČA U OPOVU
Opovo, 10. Avgust 2015;
Zbog pucanja cevi na uglu ulica Borisa Kidriča i Slatinske u Opovu (kod prodavnice Diskont) do sutra će bez vode ostati domaćinstva u ulici Borisa Kidriča od Šumske do Nušićeve.
DSC_0193

Do velike havarije došlo je večeras oko 19:30 časova kada je voda počela da kulja iz napuklina i ispod betona na ćupriji ispred kuće u ulici Borisa Kidriča br. 79.

Radnici JP „Mladost“ Opovo odmah su izašli na teren ali osim zatvaranja ventila nisu bili u mogućnosti da večeras otklone kvar jer je potrebno da se razbije beton na ulazu u dvorište. Kako saznajemo ekipa Mladosti, sutra će rano ujutro od 6:00 časova krenuti sa radovima kako bi što pre sanirali kvar. Inače, prilikom prvog zatvaranja ventila bez vode je ostao dobar deo istočnog Opova, ali su majstori uspeli da nađu rešenje i kasnije isključe naminimalniji deo naselja, a to je ulica Borisa Kidriča od Šumske do Nušićeve.

Pored večerašnje havarije, danas su zabeležene još dve, u Barandi i Opovu, koje su uspešno sanirane.
DSC_0192
.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Dan pobede: Polaganje venaca u Opovu i Barandi

Dan pobede: Polaganje venaca u Opovu i Barandi

Polaganje venaca u Opovu i Barandi https://youtu.be/2gbpX--_oV0 OPOVO, 9. maj 2024 – Povodom Dana pobede nad fašizmom u Opovu i Barandi su održane manifestacije polaganja venaca. Uz prisustvo predstavnika lokalne samouprave, javnih ustanova i građanstva, u Opovu su na...

U petak 37. sednica Skupštine opštine Opovo

U petak 37. sednica Skupštine opštine Opovo

OPOVO, 8. maj 2024 – Predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić zakazao je 37 sednicu lokalnog parlamenta u petak, 10. maja. Na dnevnom redu je tačaka. Razmatranje predloga i donošenje Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Opovo za 2024. godinu...

najnovije

najčitanije