Turističko sportsko – rekreativni kompleks Sefkerin: OTVARANJE PONUDA ZA IZVOĐAČA RADOVA

28/07/2015

Turističko sportsko – rekreativni kompleks Sefkerin:
OTVARANJE PONUDA ZA IZVOĐAČA RADOVA
Opovo, 28. jul 2015;
Nakon raspisivanja javne nabavke danas je opštinska komisija izvršila otvaranje ponuda konkursa za javne radove na projektu izgradnje Turističko sportsko – rekreativnog kompleksa Sefkerin. Kako saznajemo pristigli su samo dve ponude, a Komisija će nakon detaljnog pregleda i analize ponuda proceniti da li su validne.
Da podsetimo, budući turističko sportsko – rekreativni kompleks biće izgrađen na lokalitetu koji se nalazi između ulica Proleterska, Oslobođenja, Vuka Karadžića i Stojanov Milana u Sefkerinu. U sklopu radova podrazumeva se izgradnja i uređenje jezera, mini sportskih terena i rekvizita za dečije igralište. Oko jezera i celog kompleksa biće izgrađena pešačka staza sa pratećim mobilijarima (klupama i kantama za odlaganje smeća), kao i izgradnja kompletne rasvete.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije