Ovog leta bez pauze: MONTIRANI KANDELABRI I SVETILJKE, NOVI PROJEKTI VEĆ POČETKOM SEDMICE

24/07/2015

MONTIRANI KANDELABRI I SVETILJKE, NOVI PROJEKTI VEĆ POČETKOM SEDMICE
Opovo, 24. jul 2015;
Tokom ove nedelje oko buduće staze na jezeru Gajger montirani su kandelabri, a istovremeno i svetiljke na novim i ranije montiranim kandelabrima duž staza na Sportsko rekreativnom kompleksu u Opovu.
36096

– Kandelabri i svetiljke su montirani, kablovi postavljeni i izvučeni, tako da je još samo ostalo da Elektrodistribucija Pančevo odradi svoj deo posla povezivanja sa trafo stanicom kako bi rasveta konačno zasijala, rekao je povodom ovih radova rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavko Mančev.
36097

Mančev  kaže da su priključenje očekivali još u utorak ali je zbog visokih dnevnih temperatura Elektrodistribucija Pančevo obustavila sve terenske radove osim onih urgentnih, tako da se ova intervencija očekuje naredne sedmice.
36101

Međutim, i pored visokih temperatura u lokalnoj samoupravi ovog leta nema pauze. Nastavlja se realizacija projekta renoviranja Doma kulture u Opovu, početkom sedmice biće nekoliko otvaranja ponuda javnih nabavki za izvođače radova na novim projektima i raspisivanja novih, a startuju i realizacije projekata uređenja atarskih puteva i staza na sportsko – rekreativnom centru, o čemu ćemo opširnije pisati već za koji dan.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije