Fudbalski klub „Tempo“ Sefkerin: I SEFKERINCI STARTOVALI SA PRIPREMAMA ZA NOVU SEZONU

23/07/2015

u SPORT

I SEFKERINCI STARTOVALI SA PRIPREMAMA ZA NOVU SEZONU
Sefkerin, 22. jul 2015;
I drugi opštinski član Druge južnobanatske lige sefkerinski Tempo, danas je startovao sa pripremama za novo prvenstvo. Trener Dejan Suba može da računa na sve igrače iz prethodne sezone, osim Saše Kirhnera, koji se vratio u opovački Omladinac.
Pored standardnih fudbalera Tempa, prvom timu je priključeno i nekoliko mladih igrača iz omladinskog pogona, a dosta se očekuje i od novih pojačanja, kojih ima nekoliko.
– Sačuvali smo kostur prošlogodišnje ekipe i kvalitetno se pojačali, tako da optimistično ulazimo u prvenstvo, kaže predsednik kluba Igor Pinkulj. Naš cilj u novoj sezoni je plasman u prve četiri ekipe, odnosno plasman u plejof i smatram da za tako nešto posedujemo kvalitet, poručuje Igor Pinkulj.
Prema rečima predstavnika Tempa, klub je obezbedio glavnog sponzora tako da se nadaju da ove sezone neće imati finansijskih problema.
fudbal (1)

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije