Opštinska uprava Opovo: TURISTIČKO SPORTSKO – REKERATIVNI KOMPLEKS U SEFKERINU

13/07/2015

TURISTIČKO SPORTSKO – REKERATIVNI KOMPLEKS U SEFKERINU
Opovo, 13. jul 2015;
Opština Opovo i Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova potpisali su ugovor za projekat izgradnje prve faze Turističko sportsko – rekreativnog kompleksa u Sefkerinu.
DSC_0100

Ukupna vrednost prve faze projekta iznosi 3.100.000 dinara od čega Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova sufinansira 2.500.000 dinara.

– Tokom naredne sedmice raspisaćemo javnu nabavku, a početak radova očekujemo sredinom avgusta, izjavio je rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavko Mančev.
DSC_0097

Budući turističko sportsko – rekreativni kompleks biće izgrađen na lokalitetu koji se nalazi između ulica Proleterska, Oslobođenja, Vuka Karadžića i Stojanov Milana u Sefkerinu. Kako saznajemo, u sklopu radova podrazumeva se izgradnja i uređenje jezera, mini sportskih terena i rekvizita za dečije igralište. Oko jezera i celog kompleksa biće izgrađena pešačka staza sa pratećim mobilijarima (klupama i kantama za odlaganje smeća), kao i izgradnja kompletne rasvete.
DSC_0095

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije