JP „Mladost“ Opovo: STABILIZACIJA VODOSNABDEVANJA I APEL POTROŠAČIMA

10/07/2015

STABILIZACIJA VODOSNABDEVANJA I APEL POTROŠAČIMA
Opovo, 10. jul 2015;
Poslednjih 24 časa sistem vodosnabdevanja je konačno stabilizovan, izjavio je direktor JP „Mladost“ Opovo Rodoljub Jasić, koji je lično tokom jučerašnjeg i današnjeg dana radio čitanja na mernim mestima u Sefkerinu, Sakulama i Opovo – Baranda.
27497

– Sa blagim optimizmom mogu da konstatujem da je ukupno gledano potrošnja vode smanjena za oko 600 kubika, tako da je u periodu od 8:00h 9. jula do 6:00h 10. jula potrošeno 2.678 kubika vode, uz napomenu da su od jučerašnjeg dana restrikcije vode ukinute u Sefkerinu, rekao je direktor Mladosti.

Jasić smatra da su ovakvom stanju doprinele pre svega atmosferske prilike koje vladaju u poslednja dva dana, a iskreno se nada da je dobrim delom urodio apel i javna kampanja upućena potrošačima da se pijaća voda namenski i racionalno koristi.

Nakon čitanja koja su vršena kontinuirano u poslednja 24 časa može se konstatovati stabilizacija u potrošnji vode u Sefkerinu, Opovu i Barandi, dok je u Sakulama potrošnja vode nešto povećana.

Jasić je uputio molbu svim građanima, institucijama i organizacijama da se u pitanja vodosnabdevanja i funkcionisanja postrojenja za preradu vode bespotrebno ne unose političike konotacije.
35940

– Pitanje vodosnabdevanja je egzistencijalno pitanje i suštinski važno za svako naseljeno mesto i svakog građanina naše opštine, gde politici nema mesta, poručio je Rodoljub Jasić i još jednom uputio apel svim korisnicima i potrošačima da pijaću vodu koriste namenski i racionalno za dobrobit cele lokalne zajednice.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije