OŠ „Dositej Obradović – Zoran Petrović“ Sakule SVEČANO OTVOREN DEČIJI ZABAVNI PARK

09/07/2015

SVEČANO OTVOREN DEČIJI ZABAVNI PARK
Sakule, 09. jul 2015;
U prisustvu predsednika opštine mr Milorada Soldatovića, direktorke OŠ „Dositej Obradović“ Milice Cuce i njene zamenice Marine Rančić, odbornice Anite Milanov, dece, roditelja i nastavnika, danas je svečano otvoren dečiji zabavni park, popularno nazvan „Parkić“.
DSC_0228

U pitanju je rekonstrukcija starog zabavnog parka kao i proširivanje sa novim sadržajima za koje je lokalna samouprava izdvojila 180.000 dinara. Inicijativu za rekonstrukciju pokrenuli su učenici drugog razreda iz Sakula sa svojom učiteljicom Miroslavom Ilić. Preko odbornice Anite Milanov, koja je ujedno i profesorka u OŠ „Dositej Obradović“, deca su uputila molbu predsedniku opštine. Sama molba je bila zanimljiva jer su se u njoj nalazili i crteži na kojima je predstavljeno kako bi oni voleli da njihov „Parkić“ izgleda.
DSC_0205

– Kada od dece dobijete ovakvu molbu, a još i sa crtežima i slobodno mogu reći projektom, onda ne postoji drugi odgovor osim onog potvrdnog, izjavio je povodom realizacije ovog projekta predsednik opštine i dodao da su deca uvek prioritet i da se za njih moraju naći sredstva.
DSC_0224

Nakon obilaska parkića učenice II-4 razreda izvele su malu pozorišnu predstavu, a zatim su razgovarale sa predsednikom i uputile mu dodatnu molbu za nove klackalice i konjića. Soldatović je i ovo uz osmeh prihvatio i obećao da će sve biti gotovo do polaska u školu.

Ispred Izdvojenog odeljenja OŠ „Zoran Petrović“ zamenica direktora Marina Rančić zahvalila se lokalnoj samoupravi i predsedniku opštine na razumevanju i istakla značaj ovakvih akcija i projekata.
DSC_0225

– Rezultat rekonstrukcije Parkića ogleda se u dečijoj graji i smehu koje sada možemo slušati preko celog dana i mislim da je suvišno bilo šta još pored toga reći, izjavila je za Glas Opova Marina Rančić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije