Košarka – Prvenstvo Vojvodine mlađe pionirke 4. kolo: OPOVČANKE POTPUNO NADIGRALE GOŠĆE IZ ZRENJANINA

18/06/2015

u SPORT

OPOVČANKE POTPUNO NADIGRALE GOŠĆE IZ ZRENJANINA
Opovo, 18. jun 2015;
Opovo 99 – Proleter (Zrenjanin) 37:21 (10:0; 8:8; 9:7; 10:6). Nakon nesrećnog poraza u drugom kolu i kritike za prošlonedeljno gostovanje u Titelu, najmlađe košarkašice Opova danas su pokazale kako se igra za svoj klub. Borbene i požrtvovane od prve sekunde, pulenke trenera Habaneka odigrale su meč u visokom ritmu, agresivno u odbrani, požrtvovano u napadu, tako da rezultat nije izostao.
DSC_0067

Već u prvoj četvrtini naše košarkašice su napravile gotovo nedostižnu prednost od 10:0, koju su tokom meča održavale i postepeno povećavale.
Selekcija koja se takmiči za 2004. godište (i mlađe) očigledno je perspektivna ali sa njima se mora još puno raditi, posebno na tehnici. Devojčice se još uvek ne snalaze najbolje u prostoru, što će verovatno doći sa utakmicama ali evidentno je da treba raditi na tehnici šuta i dodavanja, kao i tehnici leve ruke. Ne sumnjamo da će stručni štab na ovome dodatno raditi i da će se ova generacija razviti u jednu kvalitetnu ekipu koja će nas narednih godina reprezentovati na takmičenjima.
DSC_0066

OPOVO: Đilas, Radovanov M 2, Marković 4, Lazić 2, Bilecki 5, Radovanov V 6, Kukić 8, Miljković, Lalović 2, Žunić 8, Đorđević, Tasić, Simić.
DSC_0059

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije