Maturski godišnjak 2015: BESPLATAN MATURSKI GODIŠNJAK ZA SVE MATURANTE

18/06/2015

Maturski godišnjak 2015:
BESPLATAN MATURSKI GODIŠNJAK ZA SVE MATURANTE
Opovo, 18. jun 2015;
Osmu godinu za redom maturanti naše opštine dobiće besplatan maturski godišnjak. U pitanju je bogato ilustrovano izdanje na 16 kolor strana A4 formata u kojem su portretima predstavljeni maturanti iz sva četiri opštinska naselja i njihovi profesori.

Ovaj ideja je osmišljena 2008. godine upravo u našoj redakciji, a projekat je oberučke prihvatila lokalna samouprava, koja je svih ovih godina bila finansijer izrade i štampe godišnjaka, za čiju realizaciju su zaduženi Glas Opova i Osnovna škola „Dositej Obradović“ Opovo.
godisnjak

Maturanti godišnjak dobijaju BESPLATNO i namerno ističemo ovaj podatak jer je prošle godine bilo nekih nesporazuma kada su roditelji maturanata pomešali troškove fotografskih usluga (koje nemaju veze sa Glasom Opova) i maturskog godišnjaka. Naime, fotografisanje učenika i maturanata (maturske proslave) radi fotografska firma koja je posebno angažovana za tu priliku i nema nikakve veze sa fotoreporterima redakcije Glas Opova. Cenu koju roditelji plaćaju za te usluge (a koju je prihvatio Savet roditelja) ne uključuju troškove izrade i štampe maturskog godišnjaka čije finansiranje, kako smo već pomenuli u tekstu, snosi Opština Opovo.

Kako izgleda ovogodišnje izdanje maturskog godišnjaka možete videti na našem internet portalu preko posebno postavljenog banera.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije