Južnobanatski okrug: NAJBOLJI POLICAJAC JUŽNOG BANATA

12/06/2015

NAJBOLJI POLICAJAC JUŽNOG BANATA
Pančevo, 12. jun 2015.
Na inicijativu načelnika Južnobanatskog upravnog okruga dr Zorana Tasića, uz podršku načelnika PU Pančevo Nikole Popovca, a u saradnji grada Pančeva i ostalih lokalnih samouprava pokrenut je projekat „Policajac u službi građana“.
2

Loši uslovi rada, opremlјenost i izuzetno teško materijalno stanje pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koji i pored toga svoj posao obavlјaju profesionalno i savesno u interesu i za dobrobit svih građana, bili su dovolјan razlog za pokretanje akcije u kojoj će se svakog meseca birati najbolјi policajac lokalnih samouprava, a potom najbolјi policajac Okruga.

Na osnovu odluke komisije PU Pančevo za najbolјeg policajca meseca maja izabrana je Maja Obradović, operativac Odelјenja kriminalističke policije PU Pančevo, sektora  za maloletničku delikvenciju i suzbijanje nasilјa u porodici.

Načelnik Tasić u ime Južnobanatskog okruga  najbolјem policajcu uručio je  diplomu i tablet računar, uputio je iskrene čestitke, poželeo uspeh u dalјem radu i ponovio da ideja vodilјa projekta je iskazivanje društvene odgovornosti, prepoznavanje i vrednovanje rada i truda, a poklon predstavlјa samo mali znak pažnje koji će biti dodatni stimulans u dalјem radu policajaca.

Maja Obradović, zvanično najbolјi policajac Južnog Banata, istakla da nagrada za nju prestavlјa ogromnu čast i zadovolјstvo, naglasila da biti policajac ne znači raditi sam, policijski posao je timski posao i ujedno zahvalila svojim kolegama i starešinama na podršci.

Nagrada „Najbolјi policajac“  dodelјivaće se svakog meseca.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije