Rekonstrukcija vodovoda u ulici JNA: IZVOĐAČ RADOVA ZA PRIMER

11/06/2015

IZVOĐAČ RADOVA ZA PRIMER
Opovo, 11. jun 2015;
Mada je rok za izvođenje radova na rekonstrukciji vodovoda u opovačkoj ulici JNA bio 40 radnih dana, izvođač radova firma GP Finet Inženjering doo iz Pančeva posao je zvršila za samo 30 radnih dana, odnosno 10 dana pre roka.
35404

I ne samo što su radove završili pre roka, već je kvalitet izvršenog posla na izuzetno visokom nivou, odrađen pedantno, bez i jednog defekta na vodovodnoj mreži (što je do sada bio čest slučaj u prvoj i drugoj fazi sa ranijim izvođačima), a nakon završetka radova iza sebe su ostavili potpuno uređen prostor.
35403

– Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa firmom GP Finet, koja je pokazala i stručnost i profesionalizam na visokom nivou, rekao je povodom završetka ovog projekta rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavko Mančev.
U svakom slučaju lep primer dobrog poslovanja, a za GP Finet dobra reklama i preporuka.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije