Sportski vikend: MEMORIJALNI FUDBALSKI TURNIR VETERANA „PLAVŠIĆ – JEŠIĆ“ U NEDELJU U SAKULAMA

05/06/2015

u SPORT

MEMORIJALNI FUDBALSKI TURNIR VETERANA „PLAVŠIĆ – JEŠIĆ“ U NEDELJU U SAKULAMA
Opovo, 05. jun 2015;
Fudbaleri Borca u subotu gostuju u Kovinu (17:00h) gde će se doneti konačna odluka da li će Sakuljani naredne sezone igrati i dalje u Banatskoj zoni ili u Srpskoj ligi. Puno toga je na strani sakulskog kluba. Kovincima utakmica takmičarski ne znači, a u Plandištu Sloga ima izuzetan motiv u susretu sa trećeplasiranom Kozarom jer joj pobeda treba za opstanak, dok gostima ovaj meč ništa ne znači jer kako saznajemo, nisu zainteresovani za ulazak u viši rang.

Baranđani u poslednjem kolu gostuju u Jabuci (nedelja 18:00h) i ovaj meč bi trebalo da odigraju opušteno i za svoj renome.
U nedelju u Sakulama održava se Memorijalni fudbalski turnir veterana „Plavšić – Ješić“  na kojem učestvuju sva četiri kluba iz naše opštine. Branioci trofeja su veterani iz Barande, a ko će ove godine podići pehar saznaćemo u nedelju.

Košarkaši Opova gostuju u nedelju (12:00h) u Kovinu. Kako ee kovinski Radnički takmiči van konkurencije sa kadetskom ekipom, trener Mario Nikolić je najavio da će na tom meču više šanse dobiti mlađi igrači ekipe. Dan ranije Sakule dočekuje pančevački Centar.

U 3. kolu Prvenstva Vojvodine za mlađe pionirke, Opovčanke gostuju u Titelu.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije